Logo

Tysk surbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Surdej:
3 dl vand
25 g gær
150 g sigtebrødsmel

2 dl lunkent vand
1 spsk olie
2 tsk salt
1 ½ spsk kommen
600 g sigtebrødsmel

Surdej:
Vand, gær og sigtebrødsmel røres sammen.
Folie lægges over, og surdejen står lunt til næste dag.
Surdejen blandes med de øvrige ingredienser, og dejen æltes godt
igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og formes til et brød.
Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.
Bagetid ca. ½ time ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her