Logo

Tyrkisk Frugtkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 g sukker
120 g margarine
200 g hvedemel
2 æg
1 ½ dl mælk
2 tsk bagepulver
1 stor dåse fersken
 
Et ovnfast fad smøres med margarine og frugten kommes i.
Margarine og sukker røres sammen, æg og mæl tilsættes.
Dernæst hvedemel og bagepulver.
Dejen hældes over frugten og bages ved 175ºC i ca 1 time (alm ovn)
Serveres lun med flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her