Dej:
25 g gær
3 dl lunkent vand
2 spsk olie
550 g (9 ¼ dl) safir hvedemel
Fyld:
1 bdt persille
200 g (ca. 3 stk) løg
¼ grøn peber eller rød peber
200 g fetaost
½ tsk paprika
½ tsk peber
æggehvide til pensling
Gæren udrøres i vandet. Olie og hvedemel tilsættes. Dejen æltes grundigt. Stilles til hævning tildækket et lunt sted i ca. 45 min. Persille, løg og peberfrugt hakkes. Blandes med fetaost, paprika og peber (evt. i food-processoren). Dejen lægges på et meldrysset bord. Luften trykkes ud med knoerne. Dejen deles i 8 stykker som rulles ud i ovale stykker (ca. 18x24 cm). Kanten pensles med æggehvide. Fyldet fordeles på dejstykkerne. Enderne foldes ind, og derefter foldes siderne ind over midten. Pensles med æggehvide.