Logo

Tranebærpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
3 dl hvedemel
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 æggeblomme
½ kg tranebær
1 stor moden pære
2 dl honning
1 dl rosiner
2 dl ristede hakkede nødder
4 spsk appelsinjuice
½ tsk kanel
3 tsk Maizenamel

Kom fedtstof, hvedemel, sukker, vaniljesukker og æggeblomme i en køkkenmaskine og kør det hele til en grynet masse.
Form den til en dejkump og lad den hvile koldt i plastfolie ca 1 time.
Rul dejen ud, beklæd en oieform med den og bag den ved 200°C på
midterste rille i ca 30 min.
Lad pieskallen køle.
Kog tranebær i ½ dl vand på svag varme, under omrøring, 5 min.
Skær pæren i små stykker.
Kom pære, honning, rosiner, nødder, appelsinjuice, kanel og Maizenamel
ned i tranebærrene.
Lad det simre, til det bliver tyk.
Hæld fyldet i pieformen og lad den stå mindst et par timer i køleskabet.
Tag pien ud lidt før du vil servere den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her