Logo

Tranebærmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld:
200 g tranebær
150 g sukker
1 tsk stødt kanel
 
Dej:
275 g hvedemel
1 spsk bagepulver
¼ tsk salt
1 æg
50 g sukker
50 g smør
2 dl mælk
 
Kog tranebær, sukker og kanel under omrøring ca. 5 min.
Hæld det i en skål til afkøling.
Bland de tørre ingredienser til dejen.
Pisk ægget sammen med sukker, smeltet smør og mælk og tilsæt
melblandingen.
Vend de afkølede bær i dejen og fordel den i 12 smurte muffinsforme.
Bag kagerne ved 200°C i ca. 25 min. og lad dem stå 5 min. i formene, før
de vendes ud på en rist.

 
Tips: Der kan også bruges soltørrede tranebær. Så skal tranebærrene
blot tilsættes dejen sammen med ½ dl mælk ekstra.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her