Logo

Tekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør eller margarine
250 g sukker
2 æg
250 g hvedemel
100 g mandler

Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt med sukker, hvorefter de sammenpiskede æg tilsættes lidt ad gangen.
Det sigtede hvedemel samt de skoldede, smuttede hakkede mandler blandes med det øvrige.
Dejen afsættes på en smurt plade med to teskeer i små toppe, der bages lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her