1 pk TUC-kiks
3 æg
100g hasselnødder
1 tsk bagepulver
2 dl sukker + 2 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
2,5 dl piskefløde
3 æggehvider og 2 dl sukker piskes godt.
TUC-kiksene og hasselnødderne knuses, og blandes med bagepulver og de piskede æggehvider.
Dejen hældes derefter i en smurt springform og bages i ovnen ved 175°C i 25-30 minutter.
Derefter piskes fløden til skum.
Æggeblommer, vaniljesukker og 2 spsk sukker piskes godt og vendes tilsidst i flødeskummen.
Når kagen er afkølet hældes flødecremen over.
Pynt evt. til sidst med sukkervioler eller chocoladestykker - alt efter smag.
Kagen sættes i fryseren.
Tages ud igen ca. 1 time før man ønsker at servere den.
Kagen kan sagtens laves nogle dage i forvejen.
--