250 g smør
225 g sukker
6 hele æg
100 g hakket mørk bitter chokolade
nogle dråber mandelessens
275 g hvedemel
100 g rismel
2 tsk bagepulver
Glasur:
125 g flormelis
½ æggehvide
25 g smeltet mørk chokolade
Smør og sukker røres godt.
Slå æggene ud i en skål og slå dem let sammen og pisk dem lidt ad gangen i smørret.
Tilsæt mandelessensen.
Bland melsorterne, den hakkede chokolade og bagepulveret og rør det i med let hånd.
Smør en randform godt og fyld dejen i.
Bag kagen på nederste rille ved 170°C i ca. 50 minutter.
Tag den ud og løsn den forsigtigt, inden den vendes ud på en bagerist, hvor den afkøles.
Rør flormelis og æggehvide sammen til en lind glasur.
Fyld glasuren i et pergament-kræmmerhus og dekorer kagen.
Smelt chokoladen og kom den imellem glasuren i striber.