Logo

Tekage med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør eller margarine
250 g sukker
4 æg
250 g flormel
½ tsk hjortetaksalt
40 g søde mandler
5 g bitre mandler
50 g korender
25 g sukat

Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt med sukkeret.
Æggeblommerne tilsættes en ad gangen.
Mandlerne skoldes og hakkes.
Korenderne vaskes og tørres.
Sukaten skæres, i små stykker.
Hvedemel og hjortetaksalt sigtes.
Alt sammenblandes, og til sidst irøres de piskede hvider.
Dejen hældes i smurt form og bages ved jævn varme ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her