Logo

Studenterbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g kagesmuld
25 g smuttede hakkede mandler
2 spsk kakao
4 spsk æblemos
et par spsk rom
 
Kagesmuld (småkager knuses med kagerulle, kager og wienerbrød hakkes) blandes med smuttede hakkede mandler og kakao, samles med
æblemos og smages til med et par spsk rom.
Trilles til kugler eller stænger, der yderligere rulles i kokosmel og
opbevares koldt.

Eller anrettes i bradepande (evt, på brødbund) dækkes med glasur og skæres i firkanter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her