125 g hvedemel
125 g sukker
125 g smør eller margarine
15 g bagepulver
2 store æg
100 gram hasselnødder finthakkede
100 gram god mørk chokolade grovhakket
100 gram sukat i tern eller cocktailbær skåret i halve
Tænd ovnen på 200ºC.
Hvedemel, sukker, nødder, chokolade, bær og bagepulver blandes godt.
Smør og æg piskes i til man har en ensartet dej.
Fordeles i 6 store muffinsforme, der sættes på bageplade eller endnu
bedre i en muffinbageplade, så de holder formen.
Bages i ca. 30-40 minutter.
Testes med en stegenål, hvorvidt den er ved at være der:
Stik en nål i en muffin - hvis der hænger dej ved, når nålen trækkes ud,
er den ikke færdig.
Kan også laves i standardmuffinsforme - så bliver der 12 stk, der skal
bages i ca. 20-25 minutter.