Logo

Store scones med grahamsmel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g grahamsmel
125 g hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
60 g smør
2 dl ymer

Bland de to slags hvedemel med salt og bagepulver.Heri hakkes smøret, og til sidst blandes ymer i. Dejen røres sammen , æltes let evt. med lidt ekstra hvedemel, men den skal være lidt "våd". Deles og klappes til to tykke pandekager som en frokosttallerken i størrelse. Deles i fire dele, der lægges på en plade med bagepapir. Bages på nederste rille ved 250° i 10 minutter. Måske skal pladen flyttes op på rille nummer to fra neden, når de første fem minutter er gået.

Spises helst nybagte, flækkede og med smør og evt. marmelade eller ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her