Logo

Squashkage med icing glasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ¾ dl vindruekerneolie
200 g sukker
3 ¾ dl revet squash
60 g hasselnødder, hakkede
175 g hvedemel
60 g kokosmel
3 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
1 knivspidssalt

Pynt:
1 citronskal i strimler.

Glasur:
50 g flødeost
25 g smør
75 g flormelis
Lidt reven citron

Rør olie og sukker sammen. Tilsæt resten undtagen æg og citron og rør det godt sammen.
Rør æggene i og hæld dejen i en ringform.
Bag ved 180ºC. 1 time.
Kog citronstrimlerne op i nyt vand ca. 3 gange, til de er møre.

Glasur:
Rør ost og smør sammen ved svag varme, til det er blødt. Tilsæt flormelis og citron.
Smør glasuren på, når kagen er kold og pynt med citronstrimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her