25 g gær
2 ½ dl lunkent vand
2 æg
200 g hakket frossen spinat
1 tsk salt
3 spsk olie
600 g hvedemel
100 g flødeost naturel
2 fed hvidløg
Rør gæren ud i det fingervarme vand og pisk æggene i et efter et.
Tø spinaten op, evt. i mikrobølgeovnen og pres væden af.
Rør spinaten i æggeblandingen sammen med salt og olie.
Rør melet i lidt ad gangen til en let klistret dej.
Lad dejen hvilke tildækket i ca. 1 time et lunt sted.
Rør flødeosten med presset hvidløg.
Fordel dejen i smurte muffinsforme eller i dobbelte muffinspapirforme.
Lav en fordybning i midten af hver portion med en finger og kom en
skefuld af flødeosten i.
Luk hullet med dejen ind over flødeosten.
Lad muffinsene hæve i ca. 30 minutter.
Bag dem i midten af ovnen ved 200°C i ca 25 minutter.
Lad dem afkøle lidt inden de tages ud af formen.