Logo

Snasket Brunsviger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl mælk
40 g gær
115 g margarine
2 æg
3 spsk sukker
450 g hvedemel
 
Fyld:
375 g farin
ca. 115 g margarine
 
Evt. pynt: Glasur
 
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt derefter margarine, æg og sukker.
Tilsæt hvedemel, til dejen slipper.
Stil dejen til hævning under et fugtigt klæde.
Smør en bradepande godt og fordel dejen heri.
Lav huller i dejen med fingerne (til fyldet).
Smelt farin og margarine og rør det sammen og fordel det over dejen.
Bages ved 200ºC ca. 20 minutter.


Tips: Dejen skal være ret klistret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her