Logo

Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g rå marcipan
25 g sukker
25 g flormelis
1 æggehvide
 
Ingredienserne æltes godt sammen og fordeles i små konfektforme.
Evt. kan lidt pistaciemasse og blød nougat kommes i mellem to lag af
kransekagemassen.
Pyntes med cocktailbær eller hakkede nødder.
Bages ved 210°C i 5-7 minutter, så konfekten er lysebrun og fast på
overfladen, men stadig blød indeni.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her