150 g hvedemel
75 g floursukker
100 g koldt smør
1 æggeblomme
1 tsk koldt vand
125 g ren, rå marcipan
Bagetid: Ca. 8 min ved 200°C
Bland hvedemel og floursukker sammen i en skål.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen.
Tilsæt æggeblomme og vand og saml hurtigt dejen.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 3 mm tyk dejplade.
Stik runde kager ud med en dejstikker ( ca 51/2 cm. i diameter).
Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er ca 40 kager.
Tril ca 40 små marcipankugler og læg en på hver kage.
Saml med 3 fingre dejen op om marcipankuglen.
Sæt napolionshattene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af.
Tips: "Hattenes" hjørner kan dyppes i smeltet overtrækschokolade