Logo

Små napolionshatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hvedemel
75 g floursukker
100 g koldt smør
1 æggeblomme
1 tsk koldt vand
125 g ren, rå marcipan

Bagetid: Ca. 8 min ved 200°C
Bland hvedemel og floursukker sammen i en skål.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen.
Tilsæt æggeblomme og vand og saml hurtigt dejen.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 3 mm tyk dejplade.
Stik runde kager ud med en dejstikker ( ca 51/2 cm. i diameter).
Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er ca 40 kager.
Tril ca 40 små marcipankugler og læg en på hver kage.
Saml med 3 fingre dejen op om marcipankuglen.
Sæt napolionshattene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af.

Tips: "Hattenes" hjørner kan dyppes i smeltet overtrækschokolade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her