½ dl skummetmælk
1 knsp. salt
30 g hvedemel
1 æg
½ tsk Sambal Oelek
½ tsk karrypasta (eller karrypulver)
30 g tun (i olie, drænet vægt)
25 g rødløg
½ æble
40 g friskost 20+
Bland hvedemel og salt i en skål.
Hæld halvdelen af mælken i og pisk dejen jævn.
Pisk ægget og resten af mælken i.
Krydr dejen efter smag og behag med Sambal Oelek.
Bag pandekagerne (evt. i en blinispande) og lad dem køle af, imens du
laver fyldet.
Lad tunen dryppe godt af. Pil løget, skræl æblet og hak begge dele fint.
Rør alle ingredienserne sammen og smag fyldet til med salt.
Fordel fyldet på pandekagerne og fold dem sammen; luk dem med
cocktailpinde eller tandstikkere af træ.
Spises med 300 g grønsager til + 30 g brød.
Opskriften kan med fordel bruges som en forret til en middag med
gæster.
Server dem da på en salatbund og server evt. brød til.