Logo

Skildpaddelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

32 chokoladeskildpadder
4 tykke lagkagebunde
1 pakke (brev) kagecreme
½ l piskefløde
 
17 skildpadder blendes til en creme med chokostykker i.
Kagecremen tilberedes efter anvisningen på pakken og blandes med de
blendede skildpadder.
Fløden piskes til skum og halvdelen blandes med creme og skildpadder.
Denne blanding fordeles mellem lagkagebundene og kagen pyntes med det
resterende flødeskum og 15 skildpadder.
Kagen trækker på køl et par timer, inden den serveres.

 

(chokoladeskildpadder er ikke helt billige)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her