Logo

Sesamfrøstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl lunkent vand
50 g gær
50 g margarine
450 g safir hvedemel
1 ½ dl mælk
1 tsk salt
mælk til pensling
sesamfrø

Gæren udrøres i vandet.
Margarinen smuldres i melet.
Vand, salt og mælk tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 20 minutter.
Dejen slås ned og trilles i lange stænger som skæres i 5-6 cm. lange
stykker, efterhæver på pladen ca. 10 minutter.
Pensles med mælk og drysses med sesamfrø.
Bagetid 12-15 minutter ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her