3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 15 min. Hævetid, i alt: 3
timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.
#
15 g gær
3 dl vand
2 tsk salt
ca. 500 g hvedemel (8 dl)
æg til pensling
sesamfrø til drys
*
1. Udrør gæren i det lune vand.
Tilsæt salt og kom melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen blank og smidig.
2. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i 2 timer.
3. Ælt dejen sammen og del den i 3 eller 4 portioner.
Rul hver til tynde stænger.
4. Lad dem hæve på bagepladen belagt med bagepapir i ca. 1
time.
Pensl dem med sammenpisket æg eller vand og snit dem med
barberblad eller skarp kniv.
Drys dem med sesamfrø inden bagningen.
Bag dem ved 235 °C i 15-20 min.
Pas på sesamfrøene ikke bliver mørke.