Logo

Sesamflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sesamflutes

 

3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 15 min. Hævetid, i alt: 3 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

 

#

15 g gær

3 dl vand

2 tsk salt

ca. 500 g hvedemel (8 dl)

æg til pensling

sesamfrø til drys

*

1. Udrør gæren i det lune vand.

Tilsæt salt og kom melet i lidt ad gangen.

Ælt dejen blank og smidig.

 

2. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i 2 timer.

 

3. Ælt dejen sammen og del den i 3 eller 4 portioner.

Rul hver til tynde stænger.

 

4. Lad dem hæve på bagepladen belagt med bagepapir i ca. 1 time.

Pensl dem med sammenpisket æg eller vand og snit dem med barberblad eller skarp kniv.

Drys dem med sesamfrø inden bagningen.

 

Bag dem ved 235 °C i 15-20 min.

Pas på sesamfrøene ikke bliver mørke.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her