Logo

Scones med sultanas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
60 g smør
30 g sukker
1 dl mælk
60 g hakkede sultana - lyse rosiner
30 g finthakket sukat

PENSLING:
1 æg, sammenpisket

Hvedemel og bagepulver sigtes sammen. Smørret smuldres i. Salt, sukker, sultanas og sukat tilsættes. Mælken hældes i. Dejen æltes let sammen. Rul med hænderne dejen ud på et underlag drysset med hvedemel til en ca. 2 cm tyk plade. Stik små cirkler på ca. 4 cm i diameter ud og sæt dem på en plade med bagepapir. Pensl med ægget. Bages i ovnen ved 240° i ca. 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her