Billede venligst indsendt af Jette Jensen
# Ingredienser
Dej:
200 g margarine
250 g hvedemel (5 dl ) 2 spsk kærnemælk 1 spsk citronsaft Fyld: 200 g marcipan eller fast syltetøj Pynt: Æg til pensling tesukker eller sigtet flormelis
Tilberedning:
Hak margarine og hvedemel sammen og findel det til en grynet masse.
Kom kærnemælk og citronsaft i og ælt dejen hurtigt sammen. Læg dejen koldt ca. 1 time. Del den i 2 og rul dem rundt ud, ca. 35 cm i diameter. Skæres igennem med et dobbelt kryds, så der dannes 8 trekanter. Læg et stykke marcipan eller en skefuld syltetøj på hver, og
rul dejen sammen om fyldet fra den brede ende mod spidsen. Formes til horn og lægges på plade med bagepapir. Pensles med sammenpisket æg og drysses med sukker. Bages ved 225 °C i ca. 15 min. Er fryseegnet