Logo

Schweisisk gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
210 g sukker
reven skal af en citron
200 g finthakkede hasselnøddekerner
150 g reven gulerod
30 g hvedemel
1 tsk bagepulver
sigtet flormelis til pynt

Tænd ovnen på 175C.

Smør og drys rasp i en randform eller springform, der rummer godt 2 liter. Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det er hvidt og let.

Tilsæt citronskal, hakkede nødder og revne gulerødder.

Bland bagepulver i melet og vend det forsigtigt i dejen.

Pisk æggehviderne helt stive og vend også dem i dejen.

Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i 40-50 min.

Vend kagen ud af formen, når den er afkølet lidt.

Drys med flormelis før serveringen.

Kagen er fryseegnet uden flormelis.

 

Kan evt. pyntes med citronglasur i stedet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her