Logo

Sarah Bernhard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g mandler
3 5 dl melis
2 små æggehvider
 
Creme:
200 g smør el margarin
3 dl flormelis
2 eggeplommer
1 plade kogechokolade
Glasur: 1 pl kogechokolade
2 spsk smeltet smør.
 
Skold mandlerne og mal i blender.
Pisk æggehvidene og bland med mandel og melis.
Formes til valnøddestore kugler og sættes på bageplade.

Bages ved 200°C i ca. 15-20 min.
De skal være let gyldne. Afkøles på rist.
Creme:
Rør smør og flormelis hvidt, tilsæt æggeblommen og chokoladen som er hakket.
Smør cremen i toppe på kagene.
Til sidst smeltes chokolade og smør over vandbad.
Smør glasuren over cremen.


Tips: Kagene kan opbevares køligt i tæt boks eller fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her