5 dl vand
5 dl tykmælk
1 dl solsikkeolie
100 g gær
1 spsk honning
1 spsk stødt anis
12 dl hvedemel
12 dl grahamsmel
tykmælk til pensling
sesamfrø
Varm mælk og tykmælk, og tilsæt olien.
Lad det hele blive håndvarmt, ca 37°C.
Det må ikke koge, så skiller tykmælken.
Opløs gær og honning i lidt af væsken.
Når gæren er opløst, hældes resten af væsken i.
Bland anis og hvedemel og bland det ned i væsken.
Gem noget af melet til udrulningen.
Arbejd det hele sammen til en smidig dej.
Dæk dejen til med et klæde og lad den hæve i ca 30 min.
Læg dejen på et melet bord og form runde boller.
Læg bollerne på smurte plader og lad dem hæve yderligere 20 min. Pensl bollerne med tykmælk og drys med sesamfrø.
Bag bollerne i ca 10 min på midterste rille ved 225°C.
Lad dem køle under et klæde.