Logo

Sønderjysk franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l mælk
¼ l lunt vand
25 g margarine
1 tsk sukker
1 tsk salt
1 pk gær
900 g hvedemel

Dejen æltes til 2 brød
(som eventuelt pensles med æg og drysses med birkes).
Brødene sættes i en kold ovn, som derefter sættes til 200°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her