Logo

Søndagsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 40 små boller

3 dl mælk.
50 g smør eller olie/margarine.
40 g gær.
1 æg .
1 tsk sukker.
1 tsk salt.
½ kg hvedemel

Smør eller margarine smeltes i en gryde med ½ dl mælk, resten af mælken tilsættes. Gæren tilsættes, når mælken er lunken, derefter røres æg, salt, sukker og hvedemel i lidt efter lidt. Dejen røres let og luftig. Dejen hæver ca. 15 min, formes til små boller. Bollerne hæver igen ca. 15 min. Herefter pensles de med lidt æg pisket med lidt vand. Bages i ovnen ved 200º i ca. 15. min.
Pyntes med glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her