Logo

Rundstykker 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15 g Gær
3 dl koldt vand
1 tsk salt
2 spsk olie
500 g hvedemel
1 æg (til pensling)
Birkes
 
Rør gær og salt sammen i en skål (så gæren bliver opløst).
Tilsæt olie og vand og til sidst melet.
Ælt det hele sammen (dejen skal slippe fingrene men gerne være fugtig).
Form dejen til 12 boller og stil dem på en bageplade med bagepapir.
Dæk bollerne med fugtige viskestykker, sæt dem koldt natten over.
Pensl rundstykkerne ed æg og drys birkes på.
Bages i en forvarmet ovn ved 225°C i 18-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her