Logo

Rosinpie fra Vestindien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Færdig smørdej udrullet til en rund form
3 dl rosiner
1 dl punch
3 æg
3 spsk piskefløde
1 spsk hvedmel
flormelis

Tag smørdejen ud og lad det blive tilpas lun, så den kan rulles, ca 30 min.
Bland rosiner og punch og lad rosinerne trække i 15-20 min.
Del æggene. Pisk æggeblomerne, tilsæt fløden og drys melet over.
Rør til det er uden klumper. Læg smørdejen i en pieform, ca 25 cm i diameter, og lad kanten hænge ud over.
Pisk æggehviderne til hårdt skum, eller til skålen kan vendes på hovedet.
Bland rosiner, punch og æggeblommer/fløde godt og vend det hele i
hviderne.
Hæld dejen i pieformen, buk dejkanten ind over og form den
lidt bølget over fyldet.
Bages ved 225°C på nederste rille i ca 30 min.
Lad pien køle til stuetemperatur og sigt flormelis over lige inden
serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her