225 g blødt smør eller margarine
2 ½ dl lys farin
2 dl sukker
2 æg
6 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
150 g mørk kogechokolade
75 g hvid kogechokolade (du kan også bruge 75 g mørk chokolade mere)
Indstil ovnen på 175ºC.
Rør smør, sukker og lys farin, til det er luftigt.
Pisk æggene i, et ad gangen.
Bland hvedemel, bagepulver og grofthakket mørk (og evt. hvid-) chokolade
sammen.
Vend de tørre ingredienser i dejen.
Sæt ca. 1 spsk dej pr. kage, af på en bageplade, smurt med smør, eller på bagepapir.
Der skal være god plads mellem kagerne, da de bliver større i diameter
under bagningen.
Stil bagepladen på midterste rille i den 175ºC varme ovn, og lad dem bage i max. 15 min.
De skal være meget bløde når de tages ud, da de stivner når de har stået lidt, så lad kagerne køle af, inden de lægges på en rist.