Logo

Rabarberkage med nødder og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
400 g sukker
250 g hvedemel
4 tsk bagepulver
1 ½-2 dl fløde

Fyld:
600 g fine, røde rabarber
100 g hakkede nødder
Kanelsukker
50 g smeltet smør

Top og rodende skæres af rabarberne, der skylles.
Rabarberne skæres i stykker á 3 - 4 cm.

Æggene piskes med sukkeret til tykt, hvidt skum.
Hvedemel og bagepulver blandes og vendes i dejen skiftevis med fløde.
Dejen hældes i 2 smurte forme (30 x 30 cm) eller i en stor bradepande.

Rabarberstykkerne lægges i rækker i dejen og overhældes med det smeltede smør.
Der drysses med kanelsukker og hakkede nødder.

Kagerne/kagen bages i ovnen ved 200º i ca. 35 minutter.

Kagen kan fryses og smager godt lun med flødeskum eller cremefraiche til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her