Logo

Purkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 æg
125 g sukker
60 g rismel
65 g kartoffelmel

Æggene røres skummende med sukkeret. Melet vendes forsigtigt i. Bages i ovnen v. 180 º ca. 30 min. Af denne portion bliver to kager.
Tips: Udtrykket purkage stammer fra Hesselager. Kagen hedder tidligere pudderkage, fordi der bruges mørk farin til den. Før kransekagernes tid (sidste halvdel af 1800-tallet) serveres altid purkage til et glas vin til fest.

Kagen smager godt som tærtebund med frugt ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her