Logo

Pistaciehjerter - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Søde marmeladehjerter - småkager pyntet med hele og hakkede pistacienødder.

Kirsebærmarmeladen smager særlig aromatisk, hvis man rører 1 tsk kanel i.

 

250 g hvedemel

100 g smør

1½ tsk flydende sødemiddel

1 æg

1 top spsk syrnet fløde

50 g hakkede pistacienødder

50 g sukkerfri kirsebærmarmelade

hele og hakkede pistacienødder til pynt

*

A. Ælt mel, smør, sødemiddel, æg, syrnet fløde og hakkede pistacienødder til en glat dej. Stil dejen koldt i 45 min.

 

B. Rul dejen ud på en melet flade, stik hjerter ud og læg dem på en bageplade med bagepapir.

 

B. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175°C (varmluft 155°C) i ca. 12 min.

 

C. Varm marmeladen op i en lille gryde og pres den gennem en si.

Smør marmeladen på hjerterne og pynt med hele og hakkede pistacienødder.

 

Per styk: 129/31 kJ/kcal. 1 g protein. 2 g fedt. 2 g kulhydrat. 0 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her