pandekager:
1 tsk sukker
¼ stk salt
125 g hvedemel
2 dl øl
¼ dl mælk
4 æg
Sauce:
50 g smør
3 spsk hvedemel
1 dl mælk
3 ½ dl fløde
salt/peber
Fyld:
200 g skinke - eller 200 g rejer
4 kogte æg
Bland sukker, salt, hvedemel sammen tilsæt mælk og øl rør godt. Slå de 4 æg i, rør grundigt sammen og lav pandekager.
Fyld: kog æggene, de skal være hårdkogte.
Når de er kølet af pilles og hakkes de.
Sauce: smelt smørret, tilsæt hvedemel og rør sammen.
Tilsæt mælken og lad det koge lidt op. tilsæt så fløden og kog op.
Når det er kommet i kog tilsættes fyldet og man smager til med salt og peber.
Læg en stribe midt på pandekagen og fold dem sammen
Kan laves dagen før. varm dem i oven ved 200°C i ca 15-20 min til de er varme.