Logo

Rismelssandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g smør eller margarine
200 g sukker
25 g hakkede mandler eller 1 tsk mandelessens
4 æg
250 g rismel
½ tsk bagepulver

Smør eller margarine røres blødt. Sukkeret drysses i.
Hakkede mandler og hele æg tilsættes, ét ad gangen.
Rismel og bagepulver sigtes sammen og røres i til sidst.
Dejen fyldes i en smurt 1 ½ l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time og 10 min. ved 175ºC

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her