1 æg
1 ½ dl mælk
125 g selvhævende hvedemel (eller 120 g hvedemel, 1 tsk bagepulver og et nip salt)
1 spsk kartoffelmos
1 lille rød peber
1 spsk forårsløg med top
1 spsk revet parmesanost
75 g gedeost i tern
salt
peber
olie
smør
Slå ægget ud i en skål. Tilsæt mælken og pisk det sammen.
Tilsæt hvedemel og kartoffelmos.
Hak peberfrugt og forårsløg og rør det i.
Tilsæt parmesanost og gedeost.
Det krydres med salt og peber.
Pandekagerne bages på en pande med sliplet-belægning i lidt olie.
Sæt dem på panden med en spiseske.
De skal bages ved middel varme i et par minutter, til de er gyldne.
Vend dem og bag dem færdig i en klat smør, så de bliver sprøde.
Læg pandekagerne i et varmt viskestykke, til de alle er bagt.