Logo

Pandeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
3 spsk sukker
1 dl mælk
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 ½ tsk kanel (eller 1 tsk kardemomme)
smør eller margarine
 
Æg og sukker piskes luftigt.
Melet blandes med bagepulver og kanel.
Melblandingen røres i æggene og mælken tilsættes.
Panden smøres og varmes op.
Brug en ske til at komme dejen på panden, som med frikadeller.

De bages ved svag varme til de er gyldne, hvorefter de vendes og bages på den anden side.
Man kan mærke om de er færdige ved at trykke let på dem med en palet,
føles de hårde er de færdige, er de bløde og synker sammen når man
trykker, er de ikke færdige.
 
Tips: De serveres lune, kan flækkes og spises med smør eller hvad man har lyst til, kan også spises uden noget. Smager lidt som pandekager men
mætter ganske godt. Er godt på morgenbordet.
Smager også ganske udmærket kolde.
Er ikke egnet til frysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her