Dej:
500 g hvedemel
2 ½ dl vand
75 g margarine
50 g gær
2 tsk sukker
1 tsk salt
9 pølser, som hver deles i 3 stykker
Gæren udrøres i den lune væske (ca.30°C)
De øvrige ingredienser (ikke pølserne) og ⅔ af melet tilsættes.
Dejen æltes godt og der tilsættes yderligere hvedemel, til dejens konsistens
er passende. (Dejen skal klæbe lidt til hænder og bord).
Efter æltningen hviler dejen tildækket i ca. 15 minutter.
Dejen formes som til 2 franskbrød. Hviler igen 15 minutter.
Dejstykkerne udrulles til firkanter ca. 15x60 cm.
Disse skæres ud i trekanter, ca. 13 stk hver.
Der lægges et stykke pølse på den brede side af trekanten, som rulles
sammen om pølsen.
Pølsehornene efterhæver tildækket et lunt sted ca. 30 minutter.
Pølsehornene pensles med æg og drysses evt. med birkes eller sesamfrø.
Bages i en forvarmet ovn ved 200°C ca. 15 minutter på midterste rille.