Logo

Pærekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g smør
250 g sukker
5 æg
1 ½ tsk mandelessens
300 g hvedemel

Fyld:
460 g pærer (dåse)
50 g smuttede hakkede mandler

Drys: Flormelis

Smørret røres godt, og sukker røres i lidt ad gangen.
Rør æggene i et ad gangen og tilsæt mandelessens.
Bland hvedemel og bagepulver i og vend det i med let hånd.
Bred dejen ud i 2 folieforme, ca 35x22 cm.
Skær pærerne i både og fordel dem over dejen.
Drys med hakkede mandler og bag kagerne ved 200°C på næstsnederste rille 15-20 min.
Sigt et tyndt lag flormelis over kagerne, når de tages ud af ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her