200 g smør eller margarine
3 dl rørsukker
1 tsk vaniljesukker med ægte vanilje
3 æg
1 dl mælk
½ g safran
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
Ananas salsa:
1 ananas
3 passionsfrugter
2 dl let cremefraiche
3 spsk Flor med citronsmag ( Hvem ved hvad det er?)
1-2 tsk knust rosenpeber
Smør en form, og drys den med rasp.
Tænd for ovnen på 175°.
Rør fedtstof, vaniljesukker og sukker luftigt.
Tilsæt æggene, et ad gangen, under omrøring.
Bland bagepulver, safran og hvedemel, og rør det i dejen skiftevis med mælken.
Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 1 time.
Ananassalsa:
Skræl ananassen, og skær den i tern.
Halvér passionsfrugterne, og skab kernerne ud.
Læg frugten i en skål, og vend cremefraichen i.
Tilsæt Flor med citronsmag og rosenpeber.