Logo

Nissefryd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
100 g flormelis
250 g smør eller margarine
50 g chokolade
50 g smuttede mandler
50 g farvede cocktailbær
2 tsk vaniljesukker

Chokolade, smuttede mandler og cocktailbær hakkes fint.
Hvedemel, flormelis, vaniljesukker og blødgjort fedtstof tilsættes.
Dejen æltes til den er ensartet.
Dejen deles i 2 lige store dele, som formes til kugler der trilles til
pølser.
Dejen lægges koldt til den er skærefast.
Skæres i tynde skiver og bages i en 200ºC varm ovn på midterste rille
i 5-6 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her