Logo

Nemme pandekager med ingefær og kardemomme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl hvedemel
4-5 dl letmælk
3 æg
1 tsk stødt ingefær
1 ½ tsk kardemomme
½ tsk salt

Alle ingredienserne blandes.
Dejen skal være ligesom en tynd creme, men må ikke "boble" når man tager en suppeske eller hælder noget dej ned i skålen.
Bages ganske tynde, på en forholdsvis varm pande.
De skal være så tynde så der ligesom kommer småbitte "lufthuller" i.

Tips: Kan serveres med fx hindbærsyltetøj og alm. melis (en populær blanding) eller med honning. Er bedst varme, men også udmærkede til madpakken.
Egner sig ikke til is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her