2 plader butterdej
Fyld:
2 æggeblommer
2 ½ dl mælk
50 g sukker
2 tsk majsstivelse
reven skal af en usprøjtet appelsin
½ dl limesaft
½ dl citronsaft
Pynt
2 ½ dl piskefløde
1 tsk sukker
tynde skiver lime
lidt fintstrimlet appelsinskal
Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur ca 20.min.
Creme:
Bland æggeblommer, mælk, sukker og majsstivelse i en lille kasserolle og bring det i kog under omrøring.
Lad det koge i 1 min. rør safter og skal i og køl af.
Prik de optøede butterdejsplader med en gaffel.
Bag dem på næstnederste rille ved 210° i ca. 8 min. til de er gyldne og høje. Køl af.
Flæk de bagte stykker butterdej i to.
Pisk fløde og sukker til skum og vend halvdelen i den helt kolde creme.
Bred cremen ud på bunden af kagerne og læg " låget" over.
Dekorer med den resterende flødeskum og pynt.
Kagerne bliver bløde, hvis de lægges sammen, før de skal serveres.