Logo

Nøddemarengs med chokoladecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æggehvider
300 g sukker
300 g hakket hasselnøødder
 
Chokoladecreme:
150 g smør
75 g flormelis
100 g mørk chokolade
kan tilsmages med fx. stærk kaffe, saft og skal fra appelsin eller spiritus fx. cognac.
 
Tænd for ovnen på 130°C.
Tilsæt ⅓ af sukkeret til hviderne og pisk det op.
Tilsæt resten af sukkeret og pisk æggehviderne stive.
Herefter vendes de hakkede hasselnødder i.
Sprøjt marengsmassen ud på bagepapir i små toppe eller fuglereder.
Bag nøddemarengsene i ca. 40 minutter.
Tag nøddemarengsene ud af ovnen og lad dem afkøle på en bagerist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her