Dej:
200 g hvedemel
150 g smør
50 g flormelis
1 æggeblomme
+ tørrede bønner til vægt i formen
Fyld:
100 g marcipan
100 g flormelis
100 g usaltet smør
1 ½ æg
25 g hvedemel
Top:
150 g hasselnødder
150 g usaltet smør
75 g sukker
50 g syltet appelsinskal
Pynt: 100 g smeltet chokolade
Rør hvedemel, smør og flormelis sammen til dejen og saml med æggeblomme.
Stil den koldt i 30 min., rul den ud og beklæd en smurt tærteform. Forbag 10 min. fyldt med tørrede bønner ved 200°C.
Rør ingredienserne til fyldet sammen og kom det i den forbagte bund.
Bag i 10 min. igen.
Rør ingredienserne til toppen sammen og smelt det sammen i en gryde.
Hæld det over og bag færdig ved 190°C i 25 min.
Pyntes med smeltet chokolade.