Logo

Nøddekager med sirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g sirup
125 g hvedemel
125 g smør
125 g sukker
125 g hakkede nøddekerner

Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles i to lige store stykker, der rulles ud til pølser i ca. 4 cm. tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling - gerne i køleskab, så de er lettere at skære.
Af hver pølse skæres ca. 50 stykker, som anbringes på en bageplade med god afstand, idet kagerne under bagningen flyder lidt ud.
Bages på ovnens midterste rille ved 200°C i ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her