200 g smør
250 g sukker
50 g korender
4 hele æg
75 g hvedemel
75 g kartoffelmel
½ tsk bagepulver
1 tsk reven skal af 1 citron
100 g hakkede hasselnøddekerne
Glasur:
100 g flormelis
1 tsk Nescafé og
10 dråber kogende vand røres sammen og hældes over kagen til sidst
Rør smørret blødt.
Tilsæt sukkeret, rør det let og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt.
Skold korender i kogende vand.
Hæld vandet fra og tør korenderne i et stykke køkkenrulle.
Bland hvedemel og kartoffelmel, drys 2 spsk heraf over nødderne, der er blandet med korenderne, samt citronskallen.
Bland bagepulveret i det resterende med.
Rør melet i. Vend til slut fyldet i, korender og nødder.
Dejen fyldes i en velsmurt form og bages på den næstnederst rille ved 200°C i 1 time.