Logo

Moccalagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 lagkagebunde
3 bl. husblas
1 dl stærk kaffe
4 dl piskefløde
1 spsk sukker
25 g hakkede hasselnøddekerner
evt. 1 spsk cognac
 
Husblasen lægges i blød i koldt vand og smeltes i den varme kaffe.
Kaffen afkøles.
Fløden piskes stiv.
Kaffen, sukker, nødder og evt. cognac piskes i.
Cremen stilles i køleskab, til den er halvstiv.
Bundene lægges sammen med cremen.
Pyntes evt. med chokoladekaffebønner.
Kagen trækker i køleskab i 1-2 timer, inden den serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her