1 tærtebund med kant
1 almindelig lagkagebund
Fyld:
4 æggeblommer
50 g sukker
6 bl. husblas
reven skal af 1 citron
5 dl piskefløde
1 lille cantaloupmelon (200 g netto)
150 g friske jordbær
Pynt:
Lidt af melonkødet skåret i tynde skiver
lidt flødeskum
Pisk æggeblommer og sukker godt.
Udblød husblasen i koldt vand.
Vrid herefter alt vandet fra og overhæld husblasen med akkurat så meget kogende vand, at den kan udrøres hermed.
Kom den revne citronskal ned i æggemassen sammen med den smeltede husblas.
Pisk fløden stiv og tag lidt fra til at pynte kagen med.
Vend resten af flødeskummet i æggemassen.
Skær skrællen af melonen og skær kødet i små terninger.
Vend også disse i æggemassen.
Tærtebunden fyldes med ⅔ af melonfromagen, lagkagebunden lægges
på, og resten af melonfromagen fordeles på denne.
Pynt med melonskiver.
Sprøjt lidt flødeskum i kanten og pynt med jordbærrene.